Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Scoubidous Flerfarvede

1 / 1

Scoubidous Flerfarvede

99 kr.
Med disse farvestrålende scoubidous kan du lave dine egne armbånd, halskæder, nøgleringe, venskabsbånd og andre kreative påfund. Hvis du øver dig, kan du oven i købet lære at lave mere komplicerede former og figurer med båndene. Scoubidous er en perf
Læs mere
Med disse farvestrålende scoubidous kan du lave dine egne armbånd, halskæder, nøgleringe, venskabsbånd og andre kreative påfund. Hvis du øver dig, kan du oven i købet lære at lave mere komplicerede former og figurer med båndene. Scoubidous er en perfekt festaktivitet, som passer til både store og små. Frem med de kreative hjerner! Så er det bare med at give kreativiteten frit løb!

Scoubidous Flerfarvede inderholder 100 bånd i flere forskellige farver. Scoubidous kan bruges til forskellige kreative projekter ved at binde dem sammen med knuder. Scoubidous er en perfekt gave til fødselsdagsfesten.

Sælges i 100-pakke.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .