Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Røgmaskine til Vand

1 / 1

Røgmaskine til Vand

399 kr.
Røgmaskinen lægges i vand, og derefter udvikler den en nærmest uhyggelig røg, som flyder ud fra beholderen. Tågen skabes takket være en elektromagnetisk teknik. På maskinen sidder der en stærk lysdiode, som aktiveres automatisk. Denne maskine behøver
Læs mere
Røgmaskinen lægges i vand, og derefter udvikler den en nærmest uhyggelig røg, som flyder ud fra beholderen. Tågen skabes takket være en elektromagnetisk teknik. På maskinen sidder der en stærk lysdiode, som aktiveres automatisk. Denne maskine behøver ingen røgvæske, men lægges blot i helt almindeligt vand.

Ideel til at placere i en heksekedel med vand for at skabe en uhyggelig stemning til festen. Maskinen og røgen, som udvikles, er helt ufarlig for både mennesker og dyr.

OBS! Kedlen medfølger ikke, men kan tilkøbes separat. Kedlen på billedet er 35 cm i diameter og 18 cm høj.

Leveres komplet med strømadapter, og da maskinen anvender strøm, kan den anvendes om og om igen. Røgmaskinen bør ikke være i gang længere end 12 timer ad gangen.

Gør følgende:
1. Fyld en passende skål med ca. 5-6 cm vand. OBS! Anvend udelukkende vand, andre væsker kan få membranen, som skaber tågen, til at sprænges, hvorfor maskinen ødelægges.
2. Placér maskinen på et robust underlag, som kan tåle, at der havner lidt fugt ved siden af skålen.
3. Slut adapteren til stikket og placér den sølvfarvede del i vandet. Det er vigtigt, at den sorte bue på den sølvfarvede del er under vand, for at røgen skal kunne dannes.

Tip! Stil skålen på et sted, hvor der er meget bevægelse. Det bliver mere effektivt, hvis røgen ryger en smule rundt.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser