Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Printet Yndig træ med søde dyr - wallstickers
Printet Yndig træ med søde dyr - wallstickers

1 / 2

Printet Yndig træ med søde dyr - wallstickers

269 kr.
Størrelser: Small H: 70 cm. B: 70 cm.  Large H: 150 cm. B: 150 cm. Yndig træ med søde dyr Her er et meget smukt træ med helt utrolige søde dyr. Wallstickeren er printet i den højeste kvalitet og kan derfor sidde på de fleste vægge, inklusiv væ
Læs mere
Størrelser:
Small H: 70 cm. B: 70 cm. 
Large H: 150 cm. B: 150 cm.

Yndig træ med søde dyr


Her er et meget smukt træ med helt utrolige søde dyr. Wallstickeren er printet i den højeste kvalitet og kan derfor sidde på de fleste vægge, inklusiv væggen i børneværelset. For her vil denne wallsticker virkelig gøre sig godt. Det yndige design og de smukke lyserøde farver gør denne wallsticker til en drøm af en vægdekoration, til det lille pigeværelse.  

Designet er simpelhen så sødt på denne wallsticker. Det store træ er detaljeret og i træet sidder der fugle og kvidre. Rundt om flyver der yndige sommerfugle. Under træet har der samlet sig en dyreflok bestående af en løve, giraf, elefant og abe. Elefanten sidder ned og aben er kravlet op på hovedet af den. De andre dyr har en lille sød fugl siddende på deres hoved. De små dyr har et blidt udtryk og passer derfor perfekt til børneværelset.
Du bestemmer selv hvordan du vil placere dyrene forhold til træet. og kan derfor sagtens lave den større i længden. Træet er ikke et "samle selv projekt" da du modtager hele træet i et stort stykke. Træet har overføringsfolie på, så man nemt kan få den placeret på væggen. Overføringsfoliet fjernes efter opsætning.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser