Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Prinsesse Leia Kostume Deluxe

799 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partyking AB

Overvåg prisen på produktet

Nu kan du genskabe de spændende Star Wars-øjeblikke sammen med dine nørdede venner. Du kan udklæde dig på smukkeste vis, når du bærer dette herlige Leia-kostume! Det er helhvidt med smagfulde sølvdetaljer. Med i købet får du en paryk, som er udformet i den karakteristiske "frikadellefrisure".

Prinsesse Leia-kostumet inkluderer en kjole, paryk og et bælte. Den hvide kjole er en model med rullekrave, ærmer med vidde og en rummelig hætte.
Parykken er brun og udformet med den klassiske Leia-frisure, der i folkemunde går under betegnelsen "frikadellefrisuren". Bæltet er hvidt og er fremstillet af kunstlæder, ligesom de sølvfarvede udsmykninger udgør en skinnende detalje.

Skoene medfølger ikke. Du kan supplere med lignende dele, så du får et udseende som vist på billedet.

Fås i størrelserne: X-Small, Small, Medium og Large.

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .