Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Politikvinde Kostume Deluxe

1 / 1

Politikvinde Kostume Deluxe

549 kr.
Nu gælder det bare om, at gæsterne opfører sig ordentligt, for denne politikvinde er ikke til at løbe om hjørner med. Ja ja, hun er da ganske sød, og faktisk er hun bare kommet for at hygge sig. Ha! Med dette flotte kostume fanger du blikke til højre
Læs mere
Nu gælder det bare om, at gæsterne opfører sig ordentligt, for denne politikvinde er ikke til at løbe om hjørner med. Ja ja, hun er da ganske sød, og faktisk er hun bare kommet for at hygge sig. Ha! Med dette flotte kostume fanger du blikke til højre og venstre, og du kommer med garanti til at føle dig både lækker og vældig sød.

Kostumet består af en kort politidragt... i taljen sidder der et bælte, hvor der er plads til din walkie-talkie. Der medfølger naturligvis også handsker, politihat og et lille slips.

  • Fås i størrelserne: X-Small, Medium/Large og X-Large.
  • Inkluderer: Hat, kjole, handsker, bælte, slips og walkie-talkie.
  • Materiale: Polyester.

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kendt for at producere kostumer og tilbehør i en fantastisk kvalitet. Det kan godt være, at tingene koster lidt mere, men de er i en absolut særklasse! De kan ikke sammenlignes med andre kostumer. Takket være stoffets kvalitet kan du bruge kostumet igen og igen.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .