Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Pige på Cykel Rekvisit

1 / 1

Pige på Cykel Rekvisit

1495 kr.
I år er du klar til at overgå samtlige naboer på vejen! Du får nemlig her kvarterets absolut mest uhyggelige halloweendekoration! Pigen på cyklen ser ikke blot uhyggelig ud, hun kan tilmed både cykle og tale. Sidst, men ikke mindst kommer der lys fra
Læs mere
I år er du klar til at overgå samtlige naboer på vejen! Du får nemlig her kvarterets absolut mest uhyggelige halloweendekoration! Pigen på cyklen ser ikke blot uhyggelig ud, hun kan tilmed både cykle og tale. Sidst, men ikke mindst kommer der lys fra hendes øjne. Gæt selv, hvor uhyggeligt det vil se ud, når du placerer hende i din indkørsel eller inde i huset.

Denne rekvisit omfatter en dukke med en hvid kjole, som sidder på en cykel. Dukken cykler frem og tilbage, men hun kan også tale, ligesom hendes øjne lyser. Der skal anvendes 4 x AA-batterier (medfølger ikke). Brugsanvisning på engelsk medfølger.

Sælges stykvis.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .