Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Party Safe Festpakke

1 / 1

Party Safe Festpakke

229 kr.
Vask hænder! Vask hænder! Spred budskabet ved den næste fest med denne strålende Party Safe Party-pakke. Alt i pakken er holdt i det samme "festsikre" tema og repræsenterer grønne vira med mundbind i et legende design, der minder gæsterne om at opret
Læs mere
Vask hænder! Vask hænder! Spred budskabet ved den næste fest med denne strålende Party Safe Party-pakke. Alt i pakken er holdt i det samme "festsikre" tema og repræsenterer grønne vira med mundbind i et legende design, der minder gæsterne om at opretholde en god håndhygiejne. Genialt!

Produktet består af et fleksibelt festsæt til 6 personer og indeholder tallerkener, krus og servietter samt en guirlande, et banner og en heliumballon. Alle produkter kan købes separat, hvis I er mere end 6 personer til arrangementet. Husk også at købe mundbind, sprit, alkohol, sugerør og andre festartikler til en komplet og virusfri fest (og helst en udendørs fest)!

Party Safe Festpakken passer til 6 personer og inkluderer:
  • 6 à 23 cm
  • 6 à 25 cl
  • 12 à 33 x 33 cm (udfoldet)
  • 1 à 50 x 180 cm
  • 1 à 6 meter
  • 1 ca. 35 cm (pustet op)

BEMÆRK! Køb helium separat, hvis du ønsker, at folieballonen skal svæve (svævetiden med helium er ca. en uge). Ellers skal du fylde den med almindelig luft via et sugerør eller tilkøbe .
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter