Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

OppoSuits White Knight Jakkesæt

1 / 1

OppoSuits White Knight Jakkesæt

599 kr.
Før i tiden kom ridderne til undsætning, ridende deres på hvide heste. I dag er de mere moderne, så hestene er byttet ud med hvide limousiner. Match limousinen og vælg dette kridhvide OppoSuit næste gang, der er fest! Det supersmarte outfit fungerer
Læs mere
Før i tiden kom ridderne til undsætning, ridende deres på hvide heste. I dag er de mere moderne, så hestene er byttet ud med hvide limousiner. Match limousinen og vælg dette kridhvide OppoSuit næste gang, der er fest! Det supersmarte outfit fungerer lige så godt til sommerfesten som nytårsaften eller til brylluppet. Der medfølger et matchende slips.

OppoSuits er det stik modsatte af de almindelige jakkesæt, bortset fra kvalitet og pasform. De er designet i sjove, usædvanlige mønstre og farver i et gennemtænkt design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du anvende dit OppoSuit om og om igen, uden at det mister sin pasform. Vær opmærksom på. at OppoSuits leveres i en slimfit-model. Vi anbefaler derfor, at du vælger den større størrelse, hvis du vakler mellem to størrelser. OppoSuits White Knight Jakkesæt inkluderer:
  • En jakke, som er helt hvid. Den har tre lommer på ydersiden, en skjult inderlomme samt knaplukning foran og ved manchetterne.
  • Et par matchende bukser med lynlås i skridtet og bæltestropper.
  • Et matchende slips.
Fås i størrelserne: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.

Identifikation

EAN 8718719276068
Producentens artikelnummer OSUI-0049-EU54
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser