Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

OppoSuits Purple Prince Jakkesæt

1 / 1

OppoSuits Purple Prince Jakkesæt

599 kr.
Forblænd alle, du møder, og få dem til at stirre af beundring, når du går til fest iført OppoSuits farvestrålende jakkesæt! Her har vi en lilla kreation, som får dig til at føle dig både munter og stilig på en og samme tid. Der medfølger et matchende
Læs mere
Forblænd alle, du møder, og få dem til at stirre af beundring, når du går til fest iført OppoSuits farvestrålende jakkesæt! Her har vi en lilla kreation, som får dig til at føle dig både munter og stilig på en og samme tid. Der medfølger et matchende slips. Passer perfekt sammen med en hvid skjorte og et par hvide eller sorte sko!

Et OppoSuit er den diametrale modsætning til et almindeligt jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform) og er fremstillet i sjove og usædvanlige mønstre i et gennemtænkt design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du bruge dit OppoSuit igen og igen, uden at det mister sin pasform. Bemærk, at OppoSuits leveres i en slimfit-model. Vi anbefaler derfor, at du vælger den større størrelse, hvis du er i tvivl om to størrelser. OppoSuit Purple Prince Jakkesættet inkluderer:
  • En lilla jakke med tre lommer på ydersiden, en skjult inderlomme samt knaplukning foran og ved ærmerne.
  • Et par lilla habitbukser med lynlås i skridtet og bæltestropper.
  • Et matchende slips.
Fås i størrelserne: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme