Tilbage til toppen
OppoSuits Batman Jakkesæt

1 / 1

OppoSuits Batman Jakkesæt

699 kr.
Når Batman vil være lidt ekstra fin, smider han flagermusudstyret og hopper i sit fantastisk stilige Opposuit, specielt designet til hans ære. Her har vi den til hverdagsbrug! Dette jakkesæt får dig virkelig til at skille dig ud fra mængden af jakked
Læs mere
Når Batman vil være lidt ekstra fin, smider han flagermusudstyret og hopper i sit fantastisk stilige Opposuit, specielt designet til hans ære. Her har vi den til hverdagsbrug! Dette jakkesæt får dig virkelig til at skille dig ud fra mængden af jakkedrenge, og det passer fremragende til en hvid eller sort skjorte.

OppoSuits er den diametrale modsætning til de almindelige jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform), og de forskellige jakkesætmodeller byder på sjove, usædvanlige mønstre samt farver i et gennemtænkt design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du benytte dit Opposuit om og om igen, uden at det mister sin pasform. Bemærk, at OppoSuits jakkesæt fås i en slimfit-model. Vi anbefaler derfor, at du vælger en større størrelse, hvis du står og tvivler om to størrelser. OppoSuits Batman Jakkesæt inkluderer:
  • En sort frakke med et mønster bestående af Batmanlogoet i gult og sort. Jakkesættet har tre lommer på ydersiden, en gemt inderlomme samt knaplukning foran og i ærmerne.
  • Et par matchende jakkesætsbukser med lynlås i skridtet og bæltestropper.
  • Et matchende slips.
Fås i størrelserne: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.

Dette er et officielt licenseret produkt.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser