Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Nytårssæt Happy New Year Glowsticks Neon

1 / 1

Nytårssæt Happy New Year Glowsticks Neon

1495 kr.
Invitér alle dine bekendte til en skøn nytårsfest. Du skal selvfølgelig tænke på mad og drikkevarer samt musik, men det vigtigste er trods alt festudsmykningen. Her får du alt, hvad du har behov for til en nytårsfest med 50 venner! Produktet omfatte
Læs mere
Invitér alle dine bekendte til en skøn nytårsfest. Du skal selvfølgelig tænke på mad og drikkevarer samt musik, men det vigtigste er trods alt festudsmykningen. Her får du alt, hvad du har behov for til en nytårsfest med 50 venner!

Produktet omfatter en pakke med en masse forskellige dekorationer, der passer perfekt til en nytårsfest. Sættet indeholder for eksempel sorte hatte med teksten "Happy New Year", diademer, briller, glowsticks og meget mere. Sættet rækker til 50 personer.

Sælges som et sæt og indeholder: 25 x plasthatte, 25 x glitterdiademer, 50 x ryslere i forskellige farver og 48 forskellige glowstick-genstande (for eksempel briller, lysstave og halskæder).
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .