Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Nytårspakke Happy New Year Guld

1 / 1

Nytårspakke Happy New Year Guld

149 kr.
Ta-daa! Hvis du leder efter ting til borddækningen og andre festartikler til nytår, behøver du ikke lede meget længere. Hos os får du nemlig alle tingene i det samme matchende nytårstema – en glinsende guldm
Læs mere
Ta-daa! Hvis du leder efter ting til borddækningen og andre festartikler til nytår, behøver du ikke lede meget længere. Hos os får du nemlig alle tingene i det samme matchende nytårstema – en glinsende guldmetallisk nuance. Fint skal det være!

Nytårspakken Happy New Year Guld indeholder festartikler til 6 personer. Sættet indeholder tallerkener, sugerør, krus samt en guirlande og to swirls. Alle artikler er holdt i et matchende Happy New Year-tema, hvor farverne er henholdsvis guldmetallisk og hvid. Det er med til at give den flotteste helhed. Du behøver blot at købe bestik, så du får et komplet sæt til festbordet. Vær OBS på, at dugene ikke indgår.


Nytårspakken Happy New Year Guld er beregnet til 6 personer, og der indgår:

  • 6 x
  • 6 x
  • 12 x
  • 20 x
  • 2 x
  • 1 x

OBS! Den sorte bordløber og den hvide dug på billedet medfølger ikke! Der medfølger ej heller bestik, men det kan købes separat.

Tip! Denne pakke kan kombineres med , så du får masser af nytårsdekorationer, eller måske er du interesseret i vores så du får festartikler til 10 personer.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter