Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Nordkoreansk Diktator Piggyback Kostume

(0)
Skrive en anmeldelse
549 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partykungen

Overvåg prisen på produktet

At hænge ud med en diktator lyder jo ikke så hyggeligt, når man tænker på, at de udøver autoritet over en nation og dens indbyggere, men at omgås med denne er faktisk anderledes. Nu er det dig, som bestemmer hvem I skal hænge ud med, og hvor I skal gå hen hele aftenen. Så grib lejligheden og prøv noget helt nyt til den kommende halloweenfest og inviter til et rigtigt show med dette komiske kostume! 

Nordkoreansk Diktator Piggyback Kostume er et kostume med form som en nordkoreansk diktator i mørkegråt jakkesæt samt et komplet hoved, arme og udstoppede falske ben, som giver illusionen af, at du rider på skuldrene. Kostumet sidder tæt i taljen ved hjælp af elastikker. 

One size (voksenstørrelse). 

Vær opmærksom på, at modellens t-shirt ikke indgår. 

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.