Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Ninja Grøn Børnekostume

1 / 1

Ninja Grøn Børnekostume

149 kr.
Mørket har lagt sig over den lille by på bjerget. Langt borte høres et tordenvejr, der nærmer sig, mens vindene bliver stærkere og stærkere for hvert minut, men endnu er det kun svage vinde. Højt oppe i et træ sidder en af dem, mens en anden ligger f
Læs mere
Mørket har lagt sig over den lille by på bjerget. Langt borte høres et tordenvejr, der nærmer sig, mens vindene bliver stærkere og stærkere for hvert minut, men endnu er det kun svage vinde. Højt oppe i et træ sidder en af dem, mens en anden ligger fladt på et tag. Den tredje er på vej ned langs huset ad nedløbsrøret. De tre ninjaer, som har indtaget byen, er på en tophemmelig opgave for kejseren, da de skal redde hans kidnappede datter, prinsessen af Kumamoto.

Ninja-kostumet inkluderer en grøn overdel med silhuetten af en drage, der er trykt på brystet, et sort bælte med fastsyede detaljer, der ligner kastestjerner, samt sorte striber rundt om ærmerne. En hætte sidder fast på overdelen, og der indgår en maske, som dækker ansigtet. Der medfølger også et par bukser i samme grønne farve med sorte striber rundt om længst nede på buksebenene. Sko, sværd og nunchaku indgår ikke.

  • Materiale: 100% Polyester
  • Inkl. trøje, bukser, maske med hætte og taljebånd
  • Sværd, nunchaku og sko medfølger ikke
  • Fås i størrelserne: Small, Medium, Large og X-Large

Identifikation

EAN 5055294842527
Producentens artikelnummer EB-4082.(XL)
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser