Tilbage til toppen
Black Friday

Se alle deals

Ninja Blå Børnekostume

1 / 1

Ninja Blå Børnekostume

Indgår i kampagnen: Black Friday
119 kr.

-20%

149 kr.
Begiv dig ud i natten og udfør spændende missioner som en ægte ninja! Denne skønne og legevenlige ninjadragt skiller sig ud fra mængden, fordi den fås i en flot og klar blå farve. Desuden har den fine detaljer i form af drager, dekorative bånd og kas
Læs mere
Begiv dig ud i natten og udfør spændende missioner som en ægte ninja! Denne skønne og legevenlige ninjadragt skiller sig ud fra mængden, fordi den fås i en flot og klar blå farve. Desuden har den fine detaljer i form af drager, dekorative bånd og kastestjerner. Den perfekte udklædning for en lille størrelse, som ikke kan få nok af seje ninjaer!

Ninjakostumet inkluderer en hættetrøje, en ansigtsmaske, et par bukser og et bælte. Trøjen har en klar blå farve med en rummelig hætte og et sort bånd på hvert ærme. Foran er der et sort dragetryk. Ansigtsmasken består af et matchende klæde, som bindes over næsen. Bukserne er lige og enkle i snittet. De er blå med sorte, lige samt krydsede bånd længst nede. Bæltet er sort og prydes af tre sølvfarvede kastestjerner fortil. Supplér gerne med lignende dele, så du får et look som vist på billedet.

  • Materiale: Polyester
  • Fås i størrelserne: Small, Medium og Large
  • Inkl. trøje, ansigtsmaske, bukser og bælte
  • Sværd og sko medfølger ikke
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser