Tilbage til toppen
Ninja Blå Børnekostume

1 / 1

Ninja Blå Børnekostume

149 kr.
Begiv dig ud i natten og udfør spændende missioner som en ægte ninja! Denne skønne og legevenlige ninjadragt skiller sig ud fra mængden, fordi den fås i en flot og klar blå farve. Desuden har den fine detaljer i form af drager, dekorative bånd og kas
Læs mere
Begiv dig ud i natten og udfør spændende missioner som en ægte ninja! Denne skønne og legevenlige ninjadragt skiller sig ud fra mængden, fordi den fås i en flot og klar blå farve. Desuden har den fine detaljer i form af drager, dekorative bånd og kastestjerner. Den perfekte udklædning for en lille størrelse, som ikke kan få nok af seje ninjaer!

Ninjakostumet inkluderer en hættetrøje, en ansigtsmaske, et par bukser og et bælte. Trøjen har en klar blå farve med en rummelig hætte og et sort bånd på hver ærme. Foran finder man et sort dragetryk. Ansigtsmasken består af et matchende klæde, som bindes over næsen. Bukserne er af en lige og enkel model. De er blå med sorte, lige samt krydsede bånd længst nede. Bæltet er sort og prydes af tre sølvfarvede kastestjerner fortil. Sværd og sko medfølger ikke. Tilkøb gerne lignende dele for et udseende som på billedet.

Fås i størrelserne: Small, Medium og Large.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser