Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Motorvogn H0 PIKO  (96854) Analog DC Interface
Motorvogn H0 PIKO  (96854) Analog DC Interface

1 / 2

Motorvogn H0 PIKO (96854) Analog DC Interface

3990 kr.
Rek pris. 3990,01 kr.
Nyhed 2021: PIKO-modellerne fra RBE 4/4-serien og styrevognen fra EW II-serien har alle relevante detaljer Rollemodeller og gengiver på overbevisende måde den påfaldende hovedform. Motorvogne er udstyret med en indbygget indvendig og førerhus-belysni
  • NEM 658 PluX22
Læs mere
Nyhed 2021: PIKO-modellerne fra RBE 4/4-serien og styrevognen fra EW II-serien har alle relevante detaljer
Rollemodeller og gengiver på overbevisende måde den påfaldende hovedform. Motorvogne er udstyret med en indbygget indvendig og førerhus-belysning og er nøjagtigt i målestok 1:87. Desuden udmærker køretøjerne sig ved den fineste lakering og betrykning, filigrane strømaftager og et præcist taglandskab, satte håndlister og spejle, nyrefrie vinduer, skarpt graverede bogier og en detaljeret indretning. Køretøjerne har en motor med to svingmasser, et PluX22-interface og er forberedt til lyd og indbygning af PIKO Sound-dekodere med de størst mulige højtalere. Den indvendige belysning findes som standard også ved styrevognen fra fabrikken. Bremseslanger til opgradering til vitrineindsats som ekstraudstyr medfølger.

OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.

Hurtige fakta

  • NEM 658 PluX22
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme