Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Motortog H0 PIKO  (51404) Analog DC Interface
Motortog H0 PIKO  (51404) Analog DC Interface

1 / 2

Motortog H0 PIKO (51404) Analog DC Interface

4590 kr.
Rek pris. 4590,01 kr.
Nyhed 2021: Nu i en aktuel "klimabeskyttere" udførelse. Toget begejstrer med de fineste tryk, aftagelige frontkapper til kobling af 2 togsæt, realistisk forskellige vognversioner, strømaftagning på alle hjul i endevognen, strømførende koblinger og ly
  • 20-polet interface
Læs mere
Nyhed 2021: Nu i en aktuel "klimabeskyttere" udførelse. Toget begejstrer med de fineste tryk, aftagelige frontkapper til kobling af 2 togsæt, realistisk forskellige vognversioner, strømaftagning på alle hjul i endevognen, strømførende koblinger og lysskifte hvid/rød. Strømaftagningen for strømløse sektioner styres uden bremsende mekanik fra den førende endevogn, så toget på trods af drevet motorvogn i midten kan komme til at stå nøjagtig foran standende signaler. Den omfattende model har desuden 2 stærke motorer med svingmasser, førerhus-belysning og er fra fabrikken udstyret med indvendig belysning. Bemærk: Der er PIKO egne 20-polede interface.

OBS! Denne produktbeskrivelse er endnu ikke blevet oversat til dansk af vores oversættere. Derfor er teksten maskineoversat fra den tyske originaltekst.

Hurtige fakta

  • 20-polet interface
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme