Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Monteringspude med fyld af fjer 40x40 cm

1 / 1

Monteringspude med fyld af fjer 40x40 cm

89 kr.
i mere eksklusiv kvalitet med fyld af fjer. Yderstof af 100% bomuld. OEKO-TEX certificeret BEHO 062282, hvilket vil sige at produktet er testet for at sikre at det opfylder OEKO-TEX-kravene og ikke forårsager allergi eller andre helbredsproblemer.
Læs mere
i mere eksklusiv kvalitet med fyld af fjer. Yderstof af 100% bomuld.

OEKO-TEX certificeret BEHO 062282, hvilket vil sige at produktet er testet for at sikre at det opfylder OEKO-TEX-kravene og ikke forårsager allergi eller andre helbredsproblemer. Der er ingen sundhedsskadelige kemikalier i produktet.

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for en mere effektiv anvendelse af vand og reduceret brug af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Ellos, ansvarsfuldt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

• Betræk: 100% Bomuld, 100% Fjer
• Vask: Maskinvask 40°
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser