Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Manden med Leen Dekoration

1 / 1

Manden med Leen Dekoration

1495 kr.
På de mest uhyggelige nætter føler manden med leen sig hjemme, og tager sin chance for at lure så mange han kan til dødsriget. Med en lanterne der leder vejen, vil dine venner uden problemer finde vejen til den anden side, og halloweenfesten kommer t
Læs mere
På de mest uhyggelige nætter føler manden med leen sig hjemme, og tager sin chance for at lure så mange han kan til dødsriget. Med en lanterne der leder vejen, vil dine venner uden problemer finde vejen til den anden side, og halloweenfesten kommer til at være helt i dødes og frygtens ånd! 

Her får du en dekoration, der forestiller manden med leen, der siger uhyggelige ting og har lys i øjnene. Han har også en lanterne og så bevæger han sig på en skræmmende måde. Måler ca. 85 x 75 x 194 cm. Den aktiveres med on/off-knappen, ir-sensor og pedal, som man træder på. Skal være koblet til en stikkontakt for at fungere, ledning og EU-adapter medfølger. Fremstillet i polyester, plastik og elektronik.

  • Mål: Ca. 85 x 75 x 194 cm
  • Materiale: Plastik, polyester, elektronik
  • Lyd, lys og bevægelse
  • On/Off-knap, IR-sensor, pedal
  • EU-adapter medfølger
  • Brugsanvisning medfølger
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .