Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Lilla Prinsesse Barn Kostume

Til kassen

Se også

Lilla Prinsesse Barn Kostume

(0)
Skrive en anmeldelse
Lilla Prinsesse Barn Kostume
Lilla Prinsesse Barn Kostume
149 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    5-7 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partykungen
Klæd din mindste ud som en sød lille prinsesse i bølget stof og søde sløjfer! Denne sukkersøde kjole er enkel at tage af og på og passer et barns (og forældres) tålmodighed perfekt.

Lilla Prinsesse Barn Kostume er en lilla prinsessekjole lavet i satin og tyl. Ærmerne er korte og puffede med rosa bånd midt på og lyse blonder yderst. På brystet er der lyse blonde og krydsede lyse bånd med en sløjfe. Kjolen er fyldig og består af flere lag lilla tyl med et lysere satinparti på midten og et lystmønstret blondestof øverst. Strømpebukserne og skoene medfølger ikke.

Fås i størrelserne: Small (2-3 år) og Medium (5-6 år).

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.
>