Tilbage til toppen
LED Røgmaskine

1 / 1

LED Røgmaskine

399 kr.
Denne røgmaskine placeres nemt i vand og producerer en røg, som stiger op fra vandbeholderen. Det eneste, du behøver at gøre, er med andre ord at tilkoble og placere røgmaskinen i en vandfyldt beholder, eksempelvis en heksekedel til halloween for
Læs mere

Denne røgmaskine placeres nemt i vand og producerer en røg, som stiger op fra vandbeholderen. Det eneste, du behøver at gøre, er med andre ord at tilkoble og placere røgmaskinen i en vandfyldt beholder, eksempelvis en heksekedel til halloween for at få en rigtig uhyggelig røgeffekt!

Tip! Da røgmaskinen kun har en røgudblæsning, bliver effekten bedst, hvis den placeres et vindstille sted.

Her får du en røgmaskine, som anvendes ved, at den placeres i en vandbeholder. Røgmaskinen er udstyret med LED-lys samt en sikkerhedsafbryder til niveaubeskyttelse, som slukker den, hvis vandniveauet synker. Dette forhindrer, at maskinen går tør og dermed overophedes. Maskinen forbruger omtrent 90 ml vand i timen.

I stedet for at stille røgmaskinen direkte i en vandbeholder eller på eksempelvis en sten i karret kan man tilkøbe en flydering!

  • Materiale: Metal.
  • Mål: 45 x 45 mm.
  • Længde elkabel: 7,5 meter.
  • Vandforbrug: 90 ml/timen.
  • Transformator: IP44, 24 V, 24 W (medfølger).
  • Længde elkabel: 7,5 meter.
  • Farve: Hvid.
Sådan gør du:
1. Fyld en passende skål med ca. 5-6 cm vand. (OBS! Anvend kun vand, anden væske kan få membranen, som skaber dampen, til at klæbe sammen igen, og maskinen bliver ødelagt).
2. Placér den på et hårdført underlag, da der kan komme fugt omkring skålen.
3. Kobl adapteren i eludtaget, og placér sølvdelen i vandet. Nyd din seje dekoration!
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser