Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Kvindeligt Fugleskræmsel Kostume

1 / 1

Kvindeligt Fugleskræmsel Kostume

549 kr.
Som regel ville man ikke blive glad for at høre følgende: "Men du ligner jo et fugleskræmsel!" Men hvis du spadserer ind til udklædningsfesten i dette kostume, ville du blive sååå glad for at høre denne type kommentar. Og som en bonus får du også mul
Læs mere
Som regel ville man ikke blive glad for at høre følgende: "Men du ligner jo et fugleskræmsel!" Men hvis du spadserer ind til udklædningsfesten i dette kostume, ville du blive sååå glad for at høre denne type kommentar. Og som en bonus får du også mulighed for at besidde et lille sidejob som fugleskræmsel på en gård, så du kan finansiere alle udklædningsfesterne, du skal til. Det er virkelig en win-win situation!

Kostumet inkluderer en sej og vellavet brun kjole med påsyede lapper og krydsede snore foran. Kjolen har brede skulderbånd og flotte pufærmer med halmstrå samt en orange underkjole med halmstrå.

Der indgår også en kravehalskæde med halmstrå, to matchende armbånd og en brun hat med reb, der er med til at give et komplet fugleskræmsel-look.

Støvler indgår ikke!

Materiale: 100% Polyester.

Fås i størrelserne: X-Small, Small, Medium, Large, X-Large og XX-Large.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser