Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Kunstigt Blod i Flaske

1 / 1

Kunstigt Blod i Flaske

79 kr.
Hvad ville halloween være uden blod? Som en hvilken som helst anden dag! Med Kunstigt Blod i Flaske kan du tilføje det sidste touch til dit skræmmende outfit. Så længe du tilføjer kunstigt blod, kan du nærmest komme i dit almindelige tøj og stadig sl
Læs mere
Hvad ville halloween være uden blod? Som en hvilken som helst anden dag! Med Kunstigt Blod i Flaske kan du tilføje det sidste touch til dit skræmmende outfit. Så længe du tilføjer kunstigt blod, kan du nærmest komme i dit almindelige tøj og stadig slippe af sted med at være udklædt. Men vil du sætte barren højere, kan du tjekke nogle af vores skræmmende kostumer og props ud og på den måde sikre dig at alle holder sig på sikker afstand.

Med en flaske kunstigt blod kan du være lige så kreativ som det behøves. Find på en historie om hvordan du døde og tilsæt blod for at gøre din fortælling mere virkelighedstro.

Indeholder 450 ml.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .