Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Kranium Ringeklokke med Slange

Til kassen

Se også

Kranium Ringeklokke med Slange

(0)
Skrive en anmeldelse
139 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    7-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partykungen
Byt din normale dørklokke ud til halloween med denne fantastisk skræmmende ringeklokke! Perfekt, hvis du ikke vil forstyrres af børn, som kommer og kræver slik ved hoveddøren! Når først ungerne ser denne dørklokke, er det nemlig helt på egen risiko, om de tør ringe på...

Kranium Ringeklokke med Slange er en dørklokke i form af et kranium. Når du trykker på knappen, kommer der en grøn slange ud af munden sammen med DING DONG-lyden, og øjnene lyser rødt. Kraniet siger også nogle skræmmende ord. På bagsiden er der et hul, så du nemt kan hænge det op på et søm eller lignende. Produktet er fremstillet af et plastmateriale.

Mål: Ca. 20 cm høj.

Anvender 3 x AAA-batterier (medfølger ikke).

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.
>