Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Konfettiballoner Lyserød

39 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partyking AB

Overvåg prisen på produktet

Hvis du vil have konfetti som en del af dekorationen til den kommende fest, men er du bange for hvor meget arbejde, der vil være i at rydde det op igen, så har vi en god løsning til dig. Med de her balloner slipper du for konfetti over hele gulvet, det befinder sig nemlig i tryg forvaring indeni ballonerne.

Konfettiballoner Lyserød er en pakke med seks transparente balloner fyldt med lyserød konfetti. De er gode at kombinere med anden farverig dekoration, som for eksempel glitrende guirlander, for at skabe et effektfuldt helhedsindtryk. Konfettiballonerne skaber en skøn stemning i lokalet og passer til mange lejligheder, sådan dåb, børnefødselsdag eller sommerfest.

6-pak
Materiale: Latex
Konfettifyldte balloner
Bør ikke fyldes med Hi-Float da konfettien klumper sig sammen
Størrelse: ca. 30 cm
Vi anbefaler at bruge en ballonpumpe når du blæser dine latexballoner op for at reducere risikoen for at de sprænger i ansigtet.

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .