Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Julemandsskæg med Paryk Natur

1 / 1

Julemandsskæg med Paryk Natur

399 kr.
Det er hårdt at være julemand! Som chef for verdens mest hyperaktive værksted og med hele kloden som arbejdsplads har man ekstremt meget at lave omkring jul. Der er ikke tid til at gå til barber eller lade en kendisfrisør gå løs med saksen og farve h
Læs mere
Det er hårdt at være julemand! Som chef for verdens mest hyperaktive værksted og med hele kloden som arbejdsplads har man ekstremt meget at lave omkring jul. Der er ikke tid til at gå til barber eller lade en kendisfrisør gå løs med saksen og farve hår og skæg - og det er jo heldigt! For det er præcis sådan en rigtig julemand skal se ud – au naturel!

Dette komplette sæt består af en lang, vildtvoksen paryk med delt pandehår samt et stort, kruset skæg med en lang, hængende moustache. Sættet er fremstillet af naturligt hvidt syntetisk hår i topkvalitet og vil være helt perfekt til julemandskostumet til juleaften eller juletræsfesten! Sørg for, at ansigtsbehåringen bliver på plads med vores smarte skægtape, og glem ikke at komplettere med et cool julemandskostume, nissehue og en sæk, så du er klar til at dele julegaver ud i de nærmeste skorsten!

  • Materiale: Polyester
  • One size (voksenstørrelse)
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser