Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Julemand Mankini

1 / 1

Julemand Mankini

189 kr.
Du får her endnu et bevis på den globale opvarmning; nu er det også stegende hedt oppe på Nordpolen! Hvor er det heldigt, at den klassiske mankini endelig fås i en julemandsversion. Perfekt til Julemanden, så han ikke skal svede i sit ulideligt varme
Læs mere
Du får her endnu et bevis på den globale opvarmning; nu er det også stegende hedt oppe på Nordpolen! Hvor er det heldigt, at den klassiske mankini endelig fås i en julemandsversion. Perfekt til Julemanden, så han ikke skal svede i sit ulideligt varme julemandstøj. Dette er en vildt fed julemandsdragt til julefrokosten (hvis man ikke er blufærdig) eller hvorfor ikke udnytte lejligheden til at få taget en lang række uforglemmelige familiefotos!

Julemandsmankinien er rød med et sjovt julemandsansigt samt lidt hvid kunstpels og fluffy elementer på fronten. Mankinien er elastisk, er fremstillet i et blødt materiale og leveres i en behagelig G-strengsmodel.

  • Materiale: 100% Polyester.
  • Indeholder: Julemandsmankini.
  • Nissehue medfølger ikke.
  • Kun håndvask.
  • Sælges stykvis.
  • Størrelse: One size (voksenstørrelse).
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .