Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Itachi Kostume

1 / 1

Itachi Kostume

699 kr.
Itachi er en af karaktererne i mangaserien Naruto. Det er måske ikke helt tydeligt, om han er ond eller god. Det virker om, at en ninja nogle gange skal gøre onde ting i en god sags tjeneste. En ting er i hvert fald sikkert, og det er, a
Læs mere
Itachi er en af karaktererne i mangaserien Naruto. Det er måske ikke helt tydeligt, om han er ond eller god. Det virker om, at en ninja nogle gange skal gøre onde ting i en god sags tjeneste. En ting er i hvert fald sikkert, og det er, at dette er et yderst cool kostume!Dette kostume består af en lang mørk fragt med røde detaljer. Til kostumet medfølger også en bandana. Kostumet er fremstillet i polyester og fås i tre størrelser til herre. Kostumet lukkes nu atter med velcro i ryggen. Parykken, som ses på billedet, medfølger ikke.Sælges stykvis og fås i størrelse Medium, Large og X-Large (voksen).
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .