Tilbage til toppen
Indspilningsbart Kort

1 / 1

Indspilningsbart Kort

149 kr.
Når nogen betyder meget for én, vil man selvfølgelig lykønske personen på særlige dage, men de almindelige lykønskningskort har sjældent så specifikke hilsner som: "Da du kom grædende hjem, fordi matematikprøven i 7. klasse var gået så dårlig, troede
Læs mere
Når nogen betyder meget for én, vil man selvfølgelig lykønske personen på særlige dage, men de almindelige lykønskningskort har sjældent så specifikke hilsner som: "Da du kom grædende hjem, fordi matematikprøven i 7. klasse var gået så dårlig, troede jeg aldrig, at du skulle gå ud af gymnasiet med topkarakterer. Godt arbejde, skatter." Eller "Glædelig Valentinsdag Lisa. Jeg håber, ikke vi skal slå op og komme sammen igen 3 gange, ligesom vi har gjort siden sidste Valentinsdag". Er du klar til at indspille din helt egen hilsen?

Her får du et lykønskningskort, hvor du kan indspille din egen hilsen. Den kan høres, når kortet åbnes. Du kan indspille en meddelelse, musik eller lydeffekter på op til 40 sekunder. Du kan indspille en ny lyd, så mange gange du vil. Kortet er blankt og kan derfor bruges til alle slags events og lykønskninger, og det giver dig chancen for at lave din egen stil på kortet. Kræver 3 x LR1130-batterier, som medfølger og kan skiftes. Kortet har en on/off-knap. Fremstillet af pap og plast og måler ca. 15 x 21 x 6 cm. Sælges stykvis.

  • Mål: Ca. 15 x 21 x 6 cm.
  • Materiale: Pap og plast.
  • Sælges stykvis.
  • Kræver 3 x LR1130-batterier (medfølger).
  • Brugsanvisning medfølger.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser