Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Hulken 3D-Væglampe

Til kassen

Se også

Hulken 3D-Væglampe

(0)
Skrive en anmeldelse
229 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    7-14 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partykungen
Med denne lampe på væggen i soveværelset ser det ud som om, at du er nabo til Bruce Banners laboratorium, hvor noget er gået helt galt, hvorfor han er blevet vred. Så selvfølgelig kommer Hulken frem og gør det, han er bedst til - smash! Med denne sengelampe kan du udleve enhver fantasi, som du har haft om at leve i Marvel-universet.

Her får du en væglampe, som efterligner Hulkens knyttede næve. Der medfølger et 3D-klistermærke, som forestiller revner. Det ser derfor ud som om, at Hulken slår næven gennem væggen. LED-lampen er trådløs og kan dermed placeres hvor som helst i rummet. Den måler ca. 12,5 x 13 x 14,5 cm. Der skal anvendes 3 x AA-batterier, som ikke medfølger.

  • Materiale: Plast.
  • Mål: Ca. 12,5 x 13 x 14,5 cm.
  • Antal: 1-pak.
  • Der skal anvendes 3 x AA-batterier, disse medfølger ikke.
  • Brugsanvisning medfølger.

Dette er et officielt licenseret produkt.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.
>