Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Hoppende Klovn Dekoration

1 / 1

Hoppende Klovn Dekoration

1099 kr.
Her er dekorationen, der skræmmer selv de sejeste festgæster. Når klovnen uventet hopper op og angriber dine venner, håber man, at det kun er deres skrig, der forlader kroppen, ellers må de låne et par ekstra bukser. Gem den på et diskret sted, så ve
Læs mere
Her er dekorationen, der skræmmer selv de sejeste festgæster. Når klovnen uventet hopper op og angriber dine venner, håber man, at det kun er deres skrig, der forlader kroppen, ellers må de låne et par ekstra bukser. Gem den på et diskret sted, så vennerne ikke fatter mistanke, og se dem blive fuldkommen skrækslagne, når klovnen springer ud af det blå! 

Denne dekoration forestiller en uhyggelig klovn, der hopper ud på en skræmmende måde, samtidig med at dens øjne blinker og den giver et ubehageligt grin fra sig. Måler cirka 60 x 75 x 36 cm. Kan aktiveres ved on/off-knappen, bevægelsessensor og pedal, som man træder på. Skal være koblet til en stikkontakt for at fungere, ledning og EU-adapter medfølger. Fremstillet i plastik, polyester og elektronik.

  • Mål: Ca. 60 x 75 x 36 cm
  • Materiale: Plastik, polyester, elektronik
  • Lyd, lys og bevægelse
  • On/Off-knap, bevægelsessensor, pedal
  • EU-adapter medfølger
  • Brugsanvisning medfølger
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .