Tilbage til toppen
Hawaii Partyfyr Mørkeblåt Kostume

1 / 1

Hawaii Partyfyr Mørkeblåt Kostume

229 kr.
Hula hula, Luau og Aloha! Der er mange kendte ord og sætninger fra de tropiske øer, Hawaii. Har man ikke altid drømt om at ligge på stranden og nyde solen, varmen og en tropisk paraplydrink med mango, kokos og især ananas? Men hvorfor vente? Hvorfor
Læs mere
Hula hula, Luau og Aloha! Der er mange kendte ord og sætninger fra de tropiske øer, Hawaii. Har man ikke altid drømt om at ligge på stranden og nyde solen, varmen og en tropisk paraplydrink med mango, kokos og især ananas?
Men hvorfor vente? Hvorfor bruge en masse penge på at rejse til Hawaii, når du kan bringe Hawaii til hjemmet? Arrangér en ægte luau hjemme i haven og invitér alle dine venner til tropiske cocktails med paraplydekorationer og cocktailpinde, der ligner ananasser, flamingoer og palmer. Den tropiske varme vil straks ramme festdeltagernes hjerter!

Hawaii Partyfyr Mørkblåt Kostume indeholder en blå skjorte og et par blå shorts med tropiske motiver af strande, palmer, blomster og solnedgange. Hat, solbriller, krans og flip-flops er ikke inkluderet.

Fås i størrelserne: Small, Medium og Large.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser