Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Harry Potter Ravenclaw Halstørklæde Deluxe

Til kassen

Se også

Harry Potter Ravenclaw Halstørklæde Deluxe

(0)
Skrive en anmeldelse
149 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partykungen
Eleverne som bor på kollegiet Ravenclaw i bøgerne og filmene om Harry Potter er nysgerrige og kvikke. For at komme ind i opholdsrummet skal eleverne svare på snedigt spørgsmål. Dette cool halstørklæde passer perfekt at binde om halsen, når du er inviteret til en kostumefest eller en fest med Harry Potter-tema.

Harry Potter Ravenclaw Halstørklæde Deluxe er et officielt licenseret produkt. Halstørklædet er stribet i blåt og hvidt og har Ravenclaws emblem med en ravn på. Halstørklædet er fremstillet i polyester. Det er kun halstørklædet som indgår, intet andet som ses på billedet medfølger.

Sælges stykvis.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.