Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Harlequin Deluxe Handsker med Nitter

1 / 1

Harlequin Deluxe Handsker med Nitter

119 kr.
Hvis du skal se lidt rå ud, kan disse handsker hjælpe dig på rette vej. De giver et råt indtryk og passer til dig, som vil have en punket eller rocket stil til den næste udklædningsfest. Måske er musik hovedtemaet? Perfekt! Kombinér dem med et punkko
Læs mere
Hvis du skal se lidt rå ud, kan disse handsker hjælpe dig på rette vej. De giver et råt indtryk og passer til dig, som vil have en punket eller rocket stil til den næste udklædningsfest. Måske er musik hovedtemaet? Perfekt! Kombinér dem med et punkkostume og tilbehør, så du opnår et komplet look.

Med disse handsker får du et cool look. Begge handsker er uden fingre og har nitter rundt om håndleddet. Den ene handske har en rød farve, mens den anden er sort.

Størrelse one size.

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kendt for at producere kostumer og tilbehør i en fantastisk kvalitet. Det kan godt være, at tingene koster lidt mere, men de er i en absolut særklasse!
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .