Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Halloweendekoration til Buske

1 / 1

Halloweendekoration til Buske

149 kr.
Når du har inviteret vennerne til halloweenfest, forventer de også, at der er en masse skræmmende ting i hele dit hjem. Men de kommer virkelig til at blive skræmte og overraskede over, at rædslerne allerede begynder i haven! Når de bevæger sig mod di
Læs mere
Når du har inviteret vennerne til halloweenfest, forventer de også, at der er en masse skræmmende ting i hele dit hjem. Men de kommer virkelig til at blive skræmte og overraskede over, at rædslerne allerede begynder i haven! Når de bevæger sig mod din yderdør – med en falsk følelse af tryghed, og der pludselig ses et par lysende øjne i buskadset, og der høres skrigende lyde, og grenene begynder at ryste – kommer de til at flyve op i luften og løbe for livet. En uhyggelig start på en skræmmende halloweenaften!

Denne halloweendekoration til buske leveres i form af et lille monster. Den lyser fra øjnene, udsender knurrende og skrigende lyde, og så ryster den. Den har desuden en on/off-knap samt lyd- og bevægelsessensor, så den kan aktiveres, når den registrerer bevægelse eller lyd. Dekorationen måler ca. 15 x 15 x 10 cm og er fremstillet af plast. Den leveres stykvis. Der skal anvendes 3 x AA-batterier, som medfølger.

  • Mål: Ca. 15 x 15 x 10 cm.
  • Materiale: Plast.
  • Antal: 1-pak.
  • Lys, lyd og bevægelse.
  • Lyd- og bevægelsesaktiveret on/off-knap.
  • Der skal anvendes 3 x AA-batterier. Disse medfølger.
  • Brugsanvisning medfølger.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .