Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Gyngende Dukke Rekvisit

1 / 1

Gyngende Dukke Rekvisit

1.495 kr.
Dukker er tænkt som et hyggeligt legetøj til børn, men med tiden er de blevet et yndet tilholdssted for onde ånder, og det kan være et skræmmende syn. Denne dukke er den værste af dem alle, specielt når spøgelset, der hjemsøger dukken, får den til at
Læs mere
Dukker er tænkt som et hyggeligt legetøj til børn, men med tiden er de blevet et yndet tilholdssted for onde ånder, og det kan være et skræmmende syn. Denne dukke er den værste af dem alle, specielt når spøgelset, der hjemsøger dukken, får den til at gynge frem og tilbage på anden, samtidig med at der kan høres en ubehagelig cirkuslyd, og åndens ondskabsfulde energi udsendes i form af et rødt lys fra øjnene.

Her får du en gyngende dukke på en gyngeand. Dekorationen lyser rødt fra øjnene, gynger frem og tilbage og spiller lyde, der minder om et hjemsøgt cirkus. Den kan aktiveres på forskellige måder: Den kan være kontinuerligt tændt, aktiveres via steppad eller sensor, som gør, at den bevæger sig, når nogen står tæt på den. Den har ligeledes en volumenkontrol. Dukken skal være tilkoblet strøm, og der medfølger ledning. Pyntegenstanden måler ca. 84 cm og er fremstillet af polyester, plastic, metal og elektronik.

  • Mål: Ca. 84 cm.
  • Materiale: Plastic, polyester, metal og elektronik.
  • Lyser, giver lyd fra sig og bevæger sig.
  • Sensor og steppad.
  • Volumenkontrol.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme