Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Guirlande med Skelethænder

Til kassen

Se også

Guirlande med Skelethænder

(0)
Skrive en anmeldelse
99 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partykungen
En guirlande er noget af det mest anvendte pynt du kan forestille dig. Kombiner med skræktema i form af skelet-hænder, og du har nogle af de bedste du kan forstille dig til en halloween-fest! For eksempel kan du fastgøre denne guirlande i loftet, lægge den på bordet og hænge den på væggen, du bestemmer hvor du vil have den, men den skræmmende effekt vil være den samme!

Guirlande med Skelethænder er en guirlande med skelethænder som hænger fra en snor. Du fastgør den nemt og enkelt,hvor du vil have den - en perfekt tilføjelse til din halloween-indretning!

Mål: 240 cm lang.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.
>