Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Gravsten RIP med Lyd & Lys

Til kassen

Se også

Gravsten RIP med Lyd & Lys

(0)
Skrive en anmeldelse
229 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partykungen
Tilfør en virkelig uhyggelig stemning til halloweenfesten med denne nervepirrende gravsten med skræmmende lyd, gabende dødningehoved og røde blinkende pærer. Spørgsmålet er, om nogen af dine venner overlever denne dødsens skræmmende oplevelse.

Gravstenen er fremstillet i plast og er designet som en gammel, slidt sten. Den giver en oplevelse af, at man står på en kirkegård et eller andet sted i Transsylvanien. På fronten finder man to små og et stort kranium samt en flagermus og teksten RIP (Rest In Peace).
De blinkende røde pærer er placeret i dødningehovedets øjne, ligesom dødningehovedets underkæbe bevæger sig til den uhyggelige lyd fra den indbyggede højtaler.

Mål: 45x36x10 (HxBxD). Batteri medfølger ikke.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.
>