Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Golfer Julesweater

(0)
Skrive en anmeldelse
Golfer Julesweater
Golfer Julesweater
399 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    7-14 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partyking AB

Overvåg prisen på produktet

Du ved, når man slår helt ad helvede til, og du ser, at bolden er på vej lige mod Hans og Birthe, som er halvblinde. Så gælder det om at skrige "FOORE" så højt, man kan, så Hans og Birthe kan nå at gemme sig bag tasker eller lignende. Hvis man ikke råber, så kan der ske en ulykke. Så det vil sige, at dette jo egentlig er en utroligt god julesweater! Haha..

Golfer Julesweater er en utroligt sjov og lækker juletrøje til dig med humor. Trøjen fås i seks forskellige størrelser for voksne og er strikket i førsteklasses garn. Sweateren er strikket i en blå farve med et stort motiv af julemanden, som svinger en golfkølle sammen med teksten: "Driving home fooore christmas": Ja, spiller man golf, så forstår man! På ryggen er der et motiv af en golf-green sammen med julemanden, som flyver afsted i sin golfbil, og månen er også en stor golfbold. En virkelig sjov trøje, ikke? Der medfølger også en divot sammen med en boldmarkør i metal.

Julesweateren fås i herrestørrelser, men hvis du vil have en damestørrelse, så vælger du blot en størrelse mindre end din almindelige størrelse. Eksempel: Herrestørrelse small svarer til en damestørrelse medium. Herrestørrelse large svarer til en damestørrelse x-large.

  • Materiale: 100% akryl
  • Størrelse: XS, S, M, L, XL, XXL (voksen)
  • Pasform: Normal fit
  • Vaskes i vaskemaskine på skånsomt program (30°C)
  • Herremodellen är 192 cm høj og bærer størrelse Large

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.