Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Gladiatorhjelm

1 / 1

Gladiatorhjelm

79 kr.
Alexander den Store med sine mænd har til hensigt at erobre nabobyen gennem en snedig manøvre hvor de færdes over bjergets ryg for at snige sig ind gennem bagvejen. Planen har været undervejs længe nok, og i nat er det tid til at den skal sættes i væ
Læs mere
Alexander den Store med sine mænd har til hensigt at erobre nabobyen gennem en snedig manøvre hvor de færdes over bjergets ryg for at snige sig ind gennem bagvejen. Planen har været undervejs længe nok, og i nat er det tid til at den skal sættes i værk. Helt uanende ligger fjenden og sover ved åben ild efter at have afsluttet en stor middag med fejring af fødselsdagen, da Alexander og hans mænd med deres hjelme klatrer op på murens yderside.
Hvordan det her slutter får vi aldrig af vide, men vi får derimod af vide at mændene bærer hver sin hjelm i den model som du ser her på billedet. En hjelm i jern som skaber respekt.

Gladiatorhjelm er en autentisk hovedbeklædning i plastik som ligner en type af jernhjelm med bæres af romere og græske krigere i antikken for cirka 2500 år siden..

One size (voksenstørrelse).

Identifikation

EAN 5055294897015
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser