Tilbage til toppen
Fræk Sygeplejerske Kostume

1 / 1

Fræk Sygeplejerske Kostume

299 kr.
Hvis du var sygeplejerske og kunne vælge mellem komfortabelt, poset tøj og denne dragt, hvilken ville du så vælge? Denne dragt har alt, hvad en rigtig sygeplejerskedragt ikke har, og den er perfekt til dig, som bare elsker opmærksomhed! Kostumet s
Læs mere
Hvis du var sygeplejerske og kunne vælge mellem komfortabelt, poset tøj og denne dragt, hvilken ville du så vælge? Denne dragt har alt, hvad en rigtig sygeplejerskedragt ikke har, og den er perfekt til dig, som bare elsker opmærksomhed!

Kostumet som fræk sygeplejerske indeholder en kjole og hovedbeklædning. Kjolen er en kort model med korte ærmer, lille krave og en åbning ved brystet. Den er hvid med en rød lynlås og en diskret knaplukning under kraven. På brystet er der placeret en pyntelomme med teksten "Naughty Nurse" i sort sammen med et rødt kors. Kjolen er klokkeformet med et flot fald. Hovedbeklædningen er fremstillet af hvid plast med en hvid dekoration, som ligner en sygeplejerskehat med et rødt kors. Stetoskop, strømpebukser og sko medfølger ikke. Fuldend gerne med lignende dele, så du bliver lige så fræk som sygeplejersken på billedet.

Fås i størrelserne: X-Small, Small, Medium, Large og X-Large.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser