Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Folieballon Pyjamasheltene Kattedrengen

1 / 1

Folieballon Pyjamasheltene Kattedrengen

49 kr.
Oscar, eller Kattedrengen, som han bliver forvandlet til om natten, når han er et af de tre medlemmer af Pyjamasbanden, bærer en blå dragt med katteører og hale. Han har en superhørelse og er en rigtig god løber. Desværre er han bange for vand. Han e
Læs mere
Oscar, eller Kattedrengen, som han bliver forvandlet til om natten, når han er et af de tre medlemmer af Pyjamasbanden, bærer en blå dragt med katteører og hale. Han har en superhørelse og er en rigtig god løber. Desværre er han bange for vand. Han er leder af Pyjamasheltene. Denne cool ballon forestiller Kattedrengen. Ballonen er næsten en meter høj. Perfekt som festdekoration!

Her får du en folieballon formet som Pyjamashelten Kattedrengen. Ballonen kan fyldes med luft eller helium. Svævetiden med helium er op til syv dage. Den har en selvlukkende ventil. Ballonen er 93 cm høj.

Balloen kræver omtrent lige så meget helium som 5 almindelige latexballoner á 25-30 cm i størrelsen.

Sælges stykvis.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .