Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Fødselsdagshat til Hunde

Til kassen

Se også

Fødselsdagshat til Hunde

(0)
Skrive en anmeldelse
Fødselsdagshat til Hunde
Fødselsdagshat til Hunde
39 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    1-3 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Partykungen
Når der er en fødselsdag på programmet, skal det fejres med manér. Det gælder for såvel mennesker som for hunde. Her får du en sød fødselsdagshat til din hund. Denne hat er holdt i forskellige farver, hvilket sætter ekstra gang i fødselsdagsfesten. Du vil se masser af smil rundt om i lokalet, når din hund stolt valser ind i lokalet med sin flotte fødselsdagshat på hovedet!

Denne partyhat er designet til hunde, og den fastgøres via et bånd under hagen. Hatten er designet som et kræmmerhus, og den er forsynet med farverige aftryk af poter og bløde bolde, som er henholdsvis blå og gule. Hunden på billedet bærer størrelsen Medium/Large.

Sælges stykvis og fås i størrelserne Small/Medium og Medium/Large.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfragt 39 DKK (0 DKK ved reklamation) - Uafhentede pakker (afhentningsfristen er 14 dage) debiteres med 139 DKK - Fortrydelsesretten gælder IKKE for fødevarer (spiselige produkter, såsom slik), parykker, strømper, strømpebukser, voksenlegetøj, sminke, linser samt andre intimprodukter af hygieniske årsager.

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.
>