Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Flag Irland

1 / 1

Flag Irland

39 kr.
Ingen fester som irlænderne, og det i sig selv er jo værd at fejre med et flag! Uanset om det er Conor McGregor der indtager oktogonen eller om det er St. Patrick's Day, har du altid dit irske flag klar. Irske traditioner er larmende, festlige og eks
Læs mere
Ingen fester som irlænderne, og det i sig selv er jo værd at fejre med et flag! Uanset om det er Conor McGregor der indtager oktogonen eller om det er St. Patrick's Day, har du altid dit irske flag klar. Irske traditioner er larmende, festlige og ekstremt underholdende. Vift stolt med dette flag som repræsenterer et fantastisk land og dets indbyggere, og hold fest som kun irlænderne kan! Hvis der skal være fest, så udnyt lejligheden til at danse på bordene, skrål af dine lungers fulde kraft og lad Guinnessen flyde. Hvis det er Irlands tur til at tage udfordringen op til et sportsevent, så vis din støtte ved at svinge flaget højt så alle kan se det.

Flag Irland er fremstillet af polyester og har metalringe i hjørnerne på den ene korte side så du kan hænge det op på væggen, eller måske fra altanen?

Mål: 150 x 90 cm.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme