Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Festellipser Pink

1 / 1

Festellipser Pink

599 kr.
Pink-party ved indgangen? Er alle de knald-pinke balloner, som man næsten bliver blind af, indkøbt? Så er det sidste som mangler - Festellipsen! Festellipse.. men.. hvad er det? Et nyt ord for dig kan vi næsten forstå, men det er en superstor form fo
Læs mere
Pink-party ved indgangen? Er alle de knald-pinke balloner, som man næsten bliver blind af, indkøbt? Så er det sidste som mangler - Festellipsen! Festellipse.. men.. hvad er det? Et nyt ord for dig kan vi næsten forstå, men det er en superstor form for portal/indgang, som giver et mægtigt touch til festen!

Festellipser Pink er en supersej portal/indgang, som kommer til at gøre børnefesten AWESOME X2! Festellipsen kommer med et motiv af to giraffer, som er bedste venner. Girafferne kan ses på både højre og venstre søjle. Over giraffernes hoved kan man se teksten "Grattis" i forskellige farver. På ellipsernes "tag" står der endda "Grattis" med stor og farveglad tekst. For at skabe den ultimative feststemning stiller du bare festellipsen foran eksempelvis døren, som leder ind til selve "festlokalet"

Festellipsen leveres ikke samlet, hvilket betyder at du selv skal samle den. Du behøver dog ikke være bekymret, da brugsanvisningen som medfølger, hjælper dig med at finde ud af, hvor hver ting skal sidde!

  • Materiale: Karton/Pap
  • Mål: 2205 x 2200 mm
  • Farve: Lyserød m.fl.
  • 2-sidet (samme motiv på for- og bagside)
  • Et amazing tilbehør til festen og arrangementet
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme