Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
Festellipser Fox

1 / 1

Festellipser Fox

599 kr.
Overvejer du at invitere venner til en rævesjov fest? For at det skal lykkedes, skal du bruge: Superdupermange balloner, farveglade ting (brune/røde sager eftersom det er en ræve-fest), lidt ræve-inspirerede guirlander, glade børn (selvfølgelig) og e
Læs mere
Overvejer du at invitere venner til en rævesjov fest? For at det skal lykkedes, skal du bruge: Superdupermange balloner, farveglade ting (brune/røde sager eftersom det er en ræve-fest), lidt ræve-inspirerede guirlander, glade børn (selvfølgelig) og en gigantisk festellipse! Men en Festellipse... hvad er det? Et nyt ord for dig kan vi næsten forstå, men det er en superstor form for portal/indgang, som giver et kraftfuldt touch til festen!

Festellipse Fox er en super, sej form for portal/indgang, som kommer til at gøre børnefesten AWESOME! Festellipsen kommer med motiv at fire ræve, som kigger frem, en masse blade i forskellige farver og agern. På både venstre og højre søjle ser man en sød, lille ræv med teksten: "Grattis! Det är din födelsedag". Samme motiv gælder "loftet" af ellipsen.

Festellipse leveres ikke samlet, hvilket betyder at du selv skal samle den. Du behøver dog ikke være bekymret, da brugsanvisningen som medfølger, hjælper dig med at finde ud af, hvor hver ting skal sidde!

  • Materiale: Karton/Pap
  • Mål: 2205 x 2200 mm
  • Farve: Beige, orange, lilla, brun og gul
  • 2-sidet (samme motiv på for- og bagside)
  • Et amazing tilbehør til festen og arrangementet
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter