Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Englevinger Hvide

1 / 1

Englevinger Hvide

79 kr.
Der bliver ingen tvivl om, hvad du har valgt at klæde dig ud som, når du gør din entré til udklædningsfesten med disse vidunderlige englevinger med lækre, hvide fjer. En engel skal naturligvis have vinger, og tilføjer du et par hvide vinger til dit o
Læs mere
Der bliver ingen tvivl om, hvad du har valgt at klæde dig ud som, når du gør din entré til udklædningsfesten med disse vidunderlige englevinger med lækre, hvide fjer. En engel skal naturligvis have vinger, og tilføjer du et par hvide vinger til dit outfit, og laver du samtidig nogle flotte krøller i håret, er prisen for aftenens bedste udklædning i hus!

Dette produkt giver dig de klassiske hvide englevinger i fjer, som får dit outfit til at fremstå himmelsk. Du fastgør enkelt englevingerne på din ryg ved hjælp af de to remme. Passer til de fleste voksne og større børn.

Bemærk at vingerne kan tabe fjer, så sørg for at ryste vingerne før brug.

Mål: 50 x 45 cm.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .