Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Elektronisk Basisstation til Konfettikanoner

1 / 1

Elektronisk Basisstation til Konfettikanoner

1.095 kr.
En regn af konfetti løfter automatisk stemningen ved festen, og denne basisstation til konfettikanoner gør det muligt for dig at styre affyringen. Det er et perfekt overraskelsesmoment, eksempelvis ved sceneoptrædener. Produktet omfatter en basisst
Læs mere
En regn af konfetti løfter automatisk stemningen ved festen, og denne basisstation til konfettikanoner gør det muligt for dig at styre affyringen. Det er et perfekt overraskelsesmoment, eksempelvis ved sceneoptrædener.

Produktet omfatter en basisstation til en elektronisk konfettikanon. Kobl konfettikanonen til basisstationen, sæt ledningen i stikket og styr selv, hvornår kanonen skal affyres. De almindelige konfettikanoner fungerer ikke sammen med basisstationen. Konfettikanonen indgår ikke i dette produkt, men kan tilkøbes her på siden. Basisstationen har en trådløs fjernbetjening, som medfølger, og den kan anvendes ved de sceneoptrædener, hvor man gerne selv vil kunne bestemme, hvornår konfettien skal affyres. Der medfølger også batterier til fjernbetjeningen samt en brugsanvisning på engelsk.

  • Sælges stykvis.
  • Mål: 15 x 10 x 46 cm.
  • Vægt: 2,5 kg.
  • AC 100 - 240 V.
  • EU-kontakt.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser