Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Elektrisk Tog Juledekoration

1 / 1

Elektrisk Tog Juledekoration

149 kr.
Dette er juledekorationen, som vi ikke fik fingrene i som små - på trods af gentagne forsøg på at få det med hjem fra butikkerne. Der er bestemt noget magisk over juletoget. Vi ved ikke hvorfor, men sådan er det bare… Nu hvor du er voksen, bør du så
Læs mere
Dette er juledekorationen, som vi ikke fik fingrene i som små - på trods af gentagne forsøg på at få det med hjem fra butikkerne. Der er bestemt noget magisk over juletoget. Vi ved ikke hvorfor, men sådan er det bare… Nu hvor du er voksen, bør du så ikke realisere den største juledrøm ved at købe denne juledekoration? Du vil ikke fortryde det – og det vil dine børn heller ikke!

Det elektriske tog er en magisk juledekoration til både børn og voksne. Sættet indeholder otte jernbanespor, der tilsammen skaber en stor cirkel, der måler 78 cm i diameter. Der medfølger også et lokomotiv med lys og lyd, en passagervogn samt en godsvogn. Du kan forbinde hver vogn med hinanden og placerer det samlede tog på jernbanen. Tryk på hornet og kør afsted! Toget kan benyttes som legetøj på gulvet eller placeres rundt omkring juletræet.

  • Materiale: Plast.
  • Diameter på cirkel: 78 cm.
  • Indeholder et lokomotiv, to vogne og otte jernbanespor.
  • 4 x AAA-batterier (medfølger ikke).
  • Lyd, lys og bevægelse.
  • Indeholder instruktioner på engelsk.
  • Fra 3+ år.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .