Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

El Wire Purge Led Maske
El Wire Purge Led Maske

1 / 2

El Wire Purge Led Maske

149 kr.
Når lyset slukkes, er det tid til at vise alle, hvor cool dit kostume er. Med et oplyst ansigt med syet mund og krydsede øjne vil du være lige så grim, som du er fascinerende, og ingen på dansegulvet vil være i st
Læs mere
Når lyset slukkes, er det tid til at vise alle, hvor cool dit kostume er. Med et oplyst ansigt med syet mund og krydsede øjne vil du være lige så grim, som du er fascinerende, og ingen på dansegulvet vil være i stand til at tage øjnene fra dig. Blot fordi festlokalet er nedtonet, betyder det ikke, at dit kostume skal være skjult i mørket! 

Masken sælges stykvis. Den lyser og har motiv af en syet mund og krydsede øjne. Der findes tre indstillinger for lyset: Konstant, langsomt blinkende og hurtigt blinkende. Masken dækker ansigtet og har huller til øjne og mund, men kun til at trække vejret og ikke til at drikke eller spise. Den sættes nemt over hovedet via en elastik. Der fås forskellige farver på LED-belysningen, samtlige masker er sorte med røde pletter. Leveres i en one size til voksne. Der skal anvendes 2 x AA-batterier.

  • Materiale: Plast.
  • Størrelse: One size (voksen).
  • Antal: 1-pak.
  • 3 lysindstillinger.
  • Der skal anvendes 2 x AA-batterier.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .